Not known Details About σπονδυλοθεραπεια

Σαφώς, η καύση αρωματικών βοτάνων  μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όσους αντιμετωπίζουν μελαγχολία, θυμό, φόβο και θλίψη.

Η κίνηση των σωματικών υγρών είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της υγείας.

αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, ισχιαλγία, μυοσκελετικά γενικότερα

Ας δούμε ένα παράδειγμα για το πώς αποδεικνύεται ότι η βιταμίνη Ε έχει καρδιοπροστατευτικές ιδιότητες. Μια μελέτη που έγινε στο Εργαστήριο έρευνας της Αρτηριοσκλήρωσης του Πανεπιστημίου του Μισισιπή, βρήκε ότι σε πίθηκους που τρέφονταν με μια πλούσια σε λίπη διατροφή, αν τους δινόταν συμπλήρωμα βιταμίνης Ε, επιβραδυνόταν ή και αναστρεφόταν το φράξιμο των αρτηριών τους, κάτι που δεν συνέβαινε με τους πιθήκους που δέχονταν διατροφή με πολλά λίπη αλλά δεν έπαιρναν βιταμίνη Ε.

Σύμφωνα με τον επίσημο ορισμό της, η οστεοπαθητική είναι ένα σύστημα εκτίμησης και θεραπείας που δίνει ιδιαίτερη σημασία στα προβλήματα δομής του σώματος και στις παθολογίες που προέρχονται από τις μηχανικές ανισορροπίες.

[Ο κ.Κατσιμίχας διατηρεί ιατρείο στην οδό Αναπαύσεως στα Βριλήσσια: ]

Η οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Ξεκινάει από το τέλος της θωρακικής μοίρας και τελειώνει στο ιερό οστό.

Πρακτικά η θεραπεία πραγματοποιείται με τα χέρια του here οστεοπαθητικού, με μαλάξεις, τραβήγματα και χειρισμούς σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος του ασθενούς.

Για όσους από εσάς αναρωτιέστε για το αν υπάρχει σχέση μεταξύ παλαιών αμαρτιών, καθιστικής ζωής, καθημερινών σωματικά απαιτητικών δραστηριοτήτων και “άνευ λόγου και αιτίας” (για το λογικό μας το μυαλό) εμφάνισης μυοσκελετικών συμπτωμάτων, η απάντηση είναι η εξής :

Ελευθερία Μαντζώρου, καθηγήτρια μάλαξης και φυτοθεραπείας

Οι εναλλακτικές θεραπείες έχουν πάρει πλέον τη σημαντική θέση που τους αξίζει στη φροντίδα της υγείας μας. Ωστόσο, δεν είναι πάντα η καλύτερη επιλογή ειδικά όταν μιλάμε για επιθετικά νοσήματα όπως για παράδειγμα ο καρκίνος.

Παρασκευή Αρωματοθεραπευτικών κρεμών για ρεφλεξολογική χρήση

Θεωρούν ότι η πνευματική, σωματική και ψυχολογική κατάσταση έχει άμεση σχέση με την πάθηση.

Ο κάθε ασθενής χρειάζεται διαφορετική αντιμετώπιση και διαφορετική προσέγγιση. Έτσι θα μπορέσετε να βρείτε αυτόν/αυτήν που θα σας βοηθήσει στο πρόβλημα σας.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *